Camere de supraveghere wireless

Camera wireless este cea mai buna alternativa la un sistem complet de supraveghere. In general persoanele care vor sa isi monitorizeze copilul ori bona, pot achizitiona cu incredere acest tip de echipament. Chiar daca nu aveti un set de cunostinte solide in industria cctv, camera de supraveghere video wireless este intuitiv de pus in functiune.
Datorita tehnologiei wireless, aveti pe langa simplitatea utilizarii si flexibilitatea de a schimba pozitia lentilei oricand aveti nevoie. Echipata cu obiectiv motorizat, camera wireless va pune la dispozitie doua functii video extrem de importante ce pot fi controlate din interfata de utilizare.
Functia pan-tilt va permite asadar sa rotiti lentila in plan vertical si orizontal pentru a surprinde aria care va intereseaza cel mai mult. Si pentru ca lista de beneficii nu se opreste aici, aveti posibilitatea de a asculta ce se discuta acasa la dvs chiar atunci cand va aflati la birou ori in mijlocul de transport.
Mai mult, se poate memora local activitatea desfasurata daca aveti instalat un card micro-sd sau chiar pe sursa de vizualizare de pe care ati accesat camera. Altfel spus, daca va aflati la munca puteti stoca imagini chiar si pe calculatorul din biroul dvs.
Setul de optiuni este extrem de stufos si creat special pentru a maximiza gradul de siguranta, de aceea camera wireless este cea mai buna recomandare pe care o putem face atunci cand vine vorba de supravegherea unei locatii de dimensiuni reduse.
Cu toate ca o camera de supraveghere wireless este perfecta in orice context, ar putea exista anumite aspecte ce pot fi considerate dezavantaje pentru anumiti utilizatori. Alimentatorul camerei este evident prin fir si trebuie tinut non-stop in priza. In caz contrar nu vor fi afisate imagini. Pentru cei mai pretentiosi insa, exista evident posibilitatea atasarii unui acumulator care va scapa complet de firele inestetice.
Un alt aspect de luat in calcul ce poate fi trecut la dezavantaje este pierderea semnalului. Zidurile foarte groase, ori distanta foarte mare dintre camera si receptor (router) sunt factori ce pot contribui la bruierea sau pierderea totala a semnalului. Asadar aveti grija la aceste lucruri cand instalati camera de supraveghere wireless.