Cat a evoluat tehnologia in cabinetul stomatologic?

Cu siguranta va aduceti aminte cu totii filmul cu titul mai mult decat sugestiv “Denis, pericol public”!!!  Ma amuzam singura zilele trecute uitandu-ma la secvente din acest film. Recunosc ca acum nu prea mai am rabdare sa ma uit la el de la cap la coada, probabil  pentru ca l-am vazut de prea multe ori dar sunt secvente la care rad de fiecare data! .Spre exemplu scena  in care Denis, se joaca cu proteza  vecinului si accidental ii pierde doi dinti, in locul acestora sarmanul copil lipeste alti doi din plastic dar mult mai mari ca de iepure.  Aceasta scena  si cea in care batranul trebuie sa zambeasca la poza, purtand proteza respective sunt printre favoritele mele. Privirea batranului este graitoare.  Daca nu a-ti vazut filmul ,desi ma indoiesc trebuie sa va faceti timp si sa il cautati.
Acum privind filmul din alt unghi, cel al modului In care a evoluat tehnologia nu pot sa nu ma intreb cum ar  arata un Denis modern?  De la telefonie,produse electrocasnice, sisteme de siguranta antiefractie pana la proteze dentare ,totul s-a transformat radical.
Oare baietelul  din zilele noastre ar face tot atatea nebunii? Probabil ca nu avand in vedere ca acum copii isi petrec majoritatea timplului liber in fata calculatorului.
Mergand mai departe ma intreb cum ar fi fost creata scena cu proteza dentara daca batrandul ar fi  beneficiat de o  proteza fixa?
Din fericire pentru realizatorii filmului atunci inca nu se inventase conceptul de fast and fixed  sau probabil ca era inca In faza de pionerat.
Pnetru cei carora notiunea de fast & fixed le este straina,va pot spune ca aceasta se refera la o intreventie stomatologica prin care  pacientului i se fixeaza proteza dentara. Specific acestei proceduri este faptul ca totul se desfasoara  pe parcursul unei singure zile,la sfarsitul careia pacientul poate pleca fercit acasa.
Voi ce parere aveti despre aceasta interventie fast and fixed?