Cele mai frumoase si inedite marturii botez le gasiti doar la InvitatiiSuperbe

Botezul este un eveniment unic in viata oricarui cuplu, mai ales ca reprezinta un Bun Venit cat se poate de original pentru micutul care doar ce a pasit in lume. Familia si prietenii care participa la sarbatoarea si fericirea parintilor micutului primesc de obicei niste cadouri dulci in semn de multumire pentru ca au acceptat sa vina la eveniment, cadouri numite marturii.

Marturii botez de la invitatii superbe

De la InvitatiiSuperbe, magazinul online cu tot ce va trebuie pentru o nunta sau un botez reusit, puteti achizitiona la cele mai mici preturi marturii botez sub forma de borcanase si sticlute cu suprize si o forma deosebita. De exemplu, aveti la dispozitie spre a le darui borcanase cu miere sau cu scoici, cu sare de baie sau cutii transparente, satinate, dantelate, perforate cu design floral ori chiar sub forma de fluture sidefat. Se mai pot alege marturii botez casa lemn cu bebelus, cutii trandafir auriu sau sub forma de scoica. Pentru un efect mai deosebit obtinut si cateva zambete puteti sa va orientati catre figurine din ceramica pe post de marturii botez, botosei, cutii din ceramica sub forma de inimioare, bebelusi in ghetute, ingerasi.

Figurine din sticla

Daca preferati figurinele din sticla puteti sa comandati de la InvitatiiSuperbe iconite, ursuleti din sticla, carucioare din sticla, ursuleti sau botosei. Daca vreti sa fiti mai practici puteti sa oferiti semne de carte pe post de marturii, sub forma de cruciulite si ursuleti. Si figurinele din plastic sunt la moda in aceasta perioada asa ca pe InvitatiiSuperbe aveti peste 10 modele diferite de marturii sub forma de biberon, ursuleti, cutiute, suzete. Din aceeasi categorie fac parte si lumanarile cu gargarite, ramele foto in diferite forme si marimi sau marturiile din scortisoara, un cadou dulce pe care toata lumea il va aprecia. Transportul comenzilor facute este gratuit daca se depaseste suma de 250 ron, marturiile se ambaleaza si se transporta in deplina siguranta si sunt livrate la timp prin curierat rapid.