Noi tendinte in moda masculina. Accentele toamna/iarna

Vara este pe sfarsite asa ca trebuie sa ne indreptam privirile spre noile tendinte 2015 din moda masculina pentru sezonul toamna/iarna ca sa fim la curent cu ultimele noutati. Daca ar fi sa ne luam dupa modelele care au defilat pe podumuri am putea afirma ca acest an este unul al transformarilor si al indraznelilor in materie de moda masculina. Acest lucru reiese din modificarea pieselor traditinoale pe care pana acum designerii nu indrazneau sa le modifice sau din renuntarea la culorile specifice barbatesti si abordarea unor nuante nonconformiste.

Daca ar fi sa ne referim ls stilul urban, putem afirma ca articolele vestimentare din denim sunt la mare cautare in aceasta toamne fie ca e vorba de camasa, geaca sau vestitii jeansi. Geaca de blugi devine un produs vestimentar care poate fi purtat nu numai pe post de geaca, ci si pe sub blazer, de exemplu. Cardiganele, camasile din blug vor fi piese de rezistenta pentru acest sezon. Exista designeri care intind nota pana la a purta camasa de blugi ca pe o camasa clasica potrivita pe sub un costum sau un sacou. Combinatii diverse de blug si piele, accesorii pe masura (esarfe, cravate) te vor ajuta sa creezi un outfit elegant si o tinuta in tendinte. Si cum denimul este in prim plan este normal sa amintim si de jeansi a caror popularitate este bine definita. In acest an se poarta blugii slim nu foarte stramti pe picior, dar nici la fel de largi ca cei clasici.

Ca si imprimeuri accentul cade pe flori si figuri geometrice. Imprimeurile florale, chiar daca erau cunoscute din 2014, anul acesta se merge pe o nota mult mai indrazneata, culori mai aprinse care lasa mult in umbra imprimeurile florale masculine de anul trecut. Daca nu esti adeptul florilor poti alege figurile geometrice (triunghiuri, cercuri, patrate, buline...) care se regasesc si ele atat pe tricouri, maiouri, hanorace, cat si pe costume si camasi pentru barbati. Daca ar fi sa caracterizam intr-un singur cuvant cel mai potrivit ar fi extravaganta.

Tinutele complet albe sunt la mare cautare continuandu-se o linie de anult trecut. In functie de anotimp poti adopta tinute in nuante diferite de alb, ceea ce cu siguranta va sublinia un stil original care urmareste liniile universale ale modei masculine. Costumele cu pantaloni scurti care s-au impus anul trecut sunt in mare voga si in 2015. O imbinare perfecta intre elementele sport si cele elegante care te lasa sa te exprimi liber si sa te faci remarcat.

Culorile sunt variate de la nuante deschise la cele inchise. Diferenta este ca sunt accentuate nuante mult mai aprinse fata de cele de anul trecut. Toti cei pasionati de moda si care doresc sa tina pasul cu noile tendinte, pot accesa magazinul online de haine pentru barbati Primo Emporio care reflecta cel mai clar accentele 2015 din moda pentru barbati.