Automate cafea si aparate vending Lavazza Pronto de la Nordexim Coffee Services

Solutia Pronto de aparate vending foloseste cafea boabe sau cafea instant si tehnologia Necta, liderul european in domeniul automatelor de cafea. Cu un raport optim pret-calitate pentru consumuri mari, aparatele vending din gama Lavazza Pronto sunt solutia de vending preferata a consumatorilor dinamici.

Lavazza Grande Ristorazione este un blend de cafea arabica si cafea robusta, obtinut din boabe de cafea cultivate in Africa, Asia si America de Sud. Fiind o cafea aromata, de tarie medie, Lavazza Grande Ristorazione este ideala pentru prepararea unui espresso tipic italian sau al unui cappuccino, in orice moment al zilei.

Din gama Pronto fac parte automatele Colibri, Brio 3, Kikko si Koro, aparate vending cu design modern si dotare tehnologica de varf, destinate consumatorilor dinamici, care prefera calitatea si fiabilitatea oferita de Nordexim Coffee Services.

Aceste automate de cafea functioneaza cu jetoane, monede sau bancnote si elibereaza rest. De asemenea, aparatele pot fi echipate cu sisteme electronice de chei magnetice, cu optiune de incarcare cu un numar limitat de pulsuri sau pot functiona la liber. Aparatele vending Lavazza Pronto pot fi conectate la reteaua de apa potabila, fiind dotate cu filtre speciale, sau pot fi operate autonom, cu rezervorul propriu de apa.

Automatul pentru bauturi calde Colibri este un automat cu design compact si modern si o autonomie de 180 de cupe, cu 6 selectii disponibile si preselectie zahar. Utilizeaza cafea boabe, lapte si ciocolata. Optiunile de bauturi calde oferite de aceste aparat sunt : espresso boabe, lung sau scurt, espresso boabe cu lapte, cappuccino, ciocolata calda si latte macchiatto. Este un aparat destinat locatiilor cu un trafic mediu de persoane.

Fabricat in Italia, aparatul vending Colibri respecta toate normele UE in domeniu si are dimensiunile de 750 mm inaltime, 490 mm latime, 410 mm latime si o greutate aproximativa de 38 de kg.

Brio 3 este un aparat vending de bauturi calde cu o autonomie de 300 de cupe si 14 selectii disponibile, cu preselectie de zahar. Destinat locatiilor cu trafic mare de persoane, aparatul foloseste simultan atat cafea boabe cat si cafea instant, in functie de comanda aleasa. Printre bauturile calde disponibile se numara: espresso boabe si espresso solubil, cafea cu lapte, boabe sau solubila, cappuccino boabe sau solubil, cappuccino cu ciocolata, latte macchiato, ceai, moccacino si ciocolata calda cu lapte.

Aparatul, cu optiune de racordare la reteaua de apa potabila sau cu rezervor propriu de apa, are dimensiunile de 760 mm inaltime, 540 mm latime, adancime reala de 585 mm si necesara de 1000 mm (cu usa deschisa), 800 mm inaltime stativ si aproximativ 67 kg greutate.

Kikko este solutia „grande” de aparate vending Lavazza cu o autonomie de 500 de cupe, 16 selectii disponibile si preselectie de zahar. Ca si Brio 3, acest aparat poate utiliza simultan atat cafea boabe cat si cafea instant si ofera optiuni identice de bauturi calde. In plus, Kikko poate oferi si espresso cu lapte, din cafea boabe sau cafea instant.

Fiind cel mai mare aparat vending din gama Pronto, necesita putin mai mult spatiu pentru dimensiunile de 1700 mm inaltime, 690 mm adancime reala, 1120 mm adancime necesara, 800 mm inaltime stativ si o greutate de 115 kg. Cea mai mica solutie din gama Pronto este Koro, semi-automat de ultima generatie destinat locatiilor cu numar redus de angajati si cea mai eficienta solutie pentru spatiile mai mici. Datorita dimensiunilor reduse, isi gaseste locul in orice locatie.

Koro utilizeaza cafea boabe sau cafea solubila si are 7 selectii disponibile in functie de cafeaua folosita. Optiunile de bauturi calde oferite sunt: espresso, cafea, cafea cu lapte, cappuccino si latte macchiato, toate disponibile in varianta boabe sau instant. In plus, Koro ofera si lapte sau ciocolata instant.

Cu rezervor propriu de apa, acest aparat vending este disponibil la doar 550 mm inaltime, 330 mm latime, 520 mm adancime si o greutate aproximativa de 27 de kg.

Toate aparatele vending de bauturi calde din gama Lavazza Pronto pot fi achizitionate cu echipamente si accesorii specifice incluse ( ex: pahare si paletine de unica folosinta).

Nordexim Coffee Services are ca obiect de activitate instalarea, verificarea si intretinerea automatelor cu ajutorul echipei tehnice proprii, aprovizionarea si igienizarea permanenta a automatelor dupa un orar stabilit de comun acord cu clientul si aduce know-how-ul specific business-ului de cafea afacerii tale.