Tratamente dermatologice anti-rid cu eficienta desavarsita

Fie ca aveti 30 de ani si incepeti sa va ingrijorati cu privire la aparitia primelor riduri, fie ca aveti 55 de ani si pielea este invadata din pacate de semne evidente de imbatranire, va incadrati in mod cert in segmentul acelora dintre noi care se afla mereu in cautarea unui mod eficient de a reduce ridurile. Adevarul este ca desi de multe ori tindem sa abandonam lupta cu varsta, exista solutii pentru riduri, exista informatii si exista tehnologie si in mod cert orice doamna poate arata pe cat de tanara isi doreste daca, desigur, isi doreste cu adevarat.

Tratamentele impotriva ridurilor includ creme si unguente, serumuri cu formule speciale de lifting si programe cosmetice de rejuvenare, dar exista de asemenea si proceduri deramtologice pentru inlaturarea ridurilor. Desi nu toata lumea indrazneste sa apeleze la aceste proceduri pentru ca nu exista informatii suficiente, este important de stiut ca tratamentele dermatologice pentru tratarea ridurilor sunt printre cele mai eficiente si cu rezultate evidente. Un medic dermatolog nu are nevoie decat de cateva minute sau ore, in functie de procedura, pentru a va face pielea sa straluceasca, si sa arate cu multi ani mai tanara.

Dintre tratamentele medicale ce promit reducerea ridurilor se remarca:

Botoxul – injectii cu toxina botulinica A in versiune purificata, care relaxeaza muschii de sub riduri, permitand pielii de deasupra sa aiba un aspect mai fin si mai intins. Se poate folosi pentru frunte, in jurul ochilor si in alte zone ale fetei. Substante injectabile – se detaseaza aici ca popularitate acidul hialuronic, colagenul si alti compusi sintetici. Astfel de substante sunt injectate in riduri, dar si in cute si linii nedorite de la nivelul fetei, pentru a le atenua, astfel incat pielea sa aiba volum si sa arate intinerita.
Peelinguri chimice – „ard” stratul superior al pielii, cauzanz in acelasi timp un rau la care organismul este obligat sa raspunda producand mai mult colagen. Procedura face pielea sa arate mai curata, mai tanara si mai fina. Dermabraziunea – se face cu un aparat cu vacuum folosit in tandem cu cristale chimice usoare, care ajuta la indepartarea stratului superior de celule si aducerea la suprafata a unui strat nou de piele, mai fin. In acest proces liniutele fine si ridurile sunt eliminate.